Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

ELIMINACIÓ DE POLLS A HELP PIOJITOS

ELIMINACIÓ DE POLLS A HELP PIOJITOS

El dijous 29 de novembre vam visitar el centre HELP PIOJITOS, per tal d’aprendre nous mètodes per eliminar els polls. La sortida representa una part de l’assignatura Anàlisi capil·lar, que pertany al MP07 de 1r curs de CFGM Perruqueria i cosmètica capil·lar.

La pediculosi és la infestació de polls, que es pot donar tant al cap, com al cos i als genitals. El seu tractament clàssic consisteix en l’aplicació d’insecticides. Al centre HELP PIOJITOS vam aprendre una técnica nova que no aplica cap mena de producte, i encara menys insecticides. Es tracta de succionar i eliminar els paràsits situats al nostre cap.

Polls

La Gemma ens va instruir sobre mètodes per evitar el contagi. A més, va trencar tòpics propis de la pediculosi, com ara que els polls es poden agafar a les butaques d’un cinema, compartint un barret… Tampoc no hi tenen res a veure els cabells bruts.

Vam poder veure fotografies de cabells amb polls de clients que havien visitat el centre. Fins i tot vam observar polls de color vermell i casos atípics.

La nostra valoració va ser molt positiva. Agraïm a tot l’equip de HELP PIOJITOS la seva atenció i amabilitat, així com tots els coneixements que ens van transmetre..

 

No Comments

Add your comment