Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

KA210 – Vet Imatge personal

 
Socis:
  • Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi – Trabzon – Turquia
  • Istituto Superiore Carlo Alberto Dalla Chiesa – Agragola – Itàlia
  • Lycee des métiers Armand Guillaumin – Orly – França
  • Institut Guillem Catà – Manresa – Espanya

 

Projecte: 

El projecte Beauty in the Light of Europe, té com a objectiu millorar la qualitat de l’educació en el sector d’Imatge Personal, fomentant la cooperació internacional entre escoles professionals. Amb socis de França, Espanya i Itàlia, el projecte busca proporcionar als estudiants una experiència enriquidora, amb l’objectiu de desenvolupar habilitats tècniques i competències professionals necessàries en els camps de la bellesa i el perruqueria.

Mitjançant aquesta col·laboració internacional, el projecte preveu millorar les oportunitats educatives dels estudiants en els camps de l’estètica i la perruqueria, abordant les diferències i les mancances en els programes d’estudi de cada escola. A través de la mobilitat d’estudiants i professors, es facilitarà l’intercanvi de coneixements i tècniques, promocionant el desenvolupament personal i professional dels participants.

L’objectiu final és crear professionals de la bellesa i la perruqueria ben preparats, dinàmics i amb una comprensió global dels diferents aspectes d’aquests camps, permetent-los destacar tant a nivell nacional com internacional. Aquest projecte Erasmus contribuirà a la creació d’una xarxa de col·laboració duradora entre les escoles professionals, millorant la qualitat de l’educació i enriquint la formació dels futurs professionals en estètica i perruqueria.

 

WEB: https://sites.google.com/view/beauty-inthelightofeurope/ana-sayfa?pli=1

Facebook: https://www.facebook.com/groups/1072082380654548/?ref=share

Instagram: https://www.instagram.com/beautyinthelightofeurope/?locale=es_ES

Digital Newspaper: https://sites.google.com/xtec.cat/erasmus-beauty/inici