Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

UN NOU PROJECTE ERASMUS+ HA COMENÇAT A POLÒNIA

UN NOU PROJECTE ERASMUS+ HA COMENÇAT A POLÒNIA

Aquest curs 2018/19 el nostre institut ha començat un nou projecte Erasmus+, titulat The Future Begins Today, amb Polònia com a país coordinador i Itàlia i Croàcia com a països cooperants.

El projecte tindrà una durada de dos cursos escolars, 2018/2020, i té com a objectiu rebatre l’abandonament escolar en adolescents, alhora que els vol fer conscients de la seva territorialitat i de la necessitat de poder-se conèixer a si mateixos, el seu entorn i el seu rerefons per començar a encaminar el seu futur. A la vegada significarà una oportunitat única per utilitzar i millorar l’anglès com a llengua de comunicació. Es treballaran aquests aspectes realitzant diferents activitats, tant a l’institut com als altres països participants.

Un total de vint-i-dos alumnes es desplaçaran durant aquests dos cursos en les diferents mobilitats que es realitzaran. La primera d’aquestes va ser a Sieradz (Polònia), on es van desplaçar cinc professors que formen l’equip endegador per establir les bases de treball.

La propera mobilitat, i primera amb alumnes, serà al maig i també anirem a Polònia.

 

No Comments

Add your comment