Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

Estades Lingüístiques en Anglès

El nostre alumnat d’ESO ha gaudit d’una estada d’immersió en llengua anglesa de tres dies en un alberg de la xarxa pública XANASCAT de la Generalitat, gràcies al finançament del FSE (Fons Social Europeu). L’acció s’emmarca en el Programa d’orientació i reforç per a la millora i suport en l’educació, finançat a través del Fons Social Europeu i gestionat, a l’Estat espanyol, pel Ministeri d’Educació i Formació Professional (Programa operatiu d’ocupació, formació i educació del Fons Social Europeu 2014-2020).

Les estades d’immersió lingüística en llengua anglesa són una acció d’extensió educativa que contribueix a la millora de la competència lingüística en llengua estrangera de l’alumnat i també de les seves habilitats socials i relacionals.
Amb aquesta proposta es vol incrementar les oportunitats ’aprenentatge d’una llengua estrangera de l’alumnat que, per diferents motius, té dificultat per participar en activitats extraescolars que contribueixen a reforçar l’aprenentatge de la llengua anglesa.

L’alumnat participant podrà gaudir d’un programa d’activitats didàctiques i lúdiques vehiculades en llengua anglesa i dissenyades per respondre als interessos i inquietuds pròpies de les edats de l’alumnat, i motivar així el seu aprenentatge