Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

Viatge final d’etapa 4t d’ESO

Viatge final d’etapa 4t d’ESO

Els dies 14, 15 i 16 de març, l’alumnat de 1r i 2n d’ESO va gaudir d’una experiència curricular única a l’alberg Costa Brava de Llancà, de la xarxa Xanascat, gràcies al finançament del Fons Social Europeu a través del Pla de Millora d’Oportunitats Educatives, al qual s’integra el Programa del Ministeri d’Educació i Formació Professional de cooperació territorial per a l’orientació, avenç i enriquiment educatiu
PROA+ (PMOE-PROA+) 2022-2023.

L’alumnat va començar les colònies esportives d’una manera molt refrescant: Llançà de cala en cala. A la cala Cau del Llop van poder fer el primer bany de l’any! Després, van recollir per anar a les cales següents. A la cala de la Farella van fer un picnic per dinar. A la tarda, van anar a la platja Gran per fer padle surf.

L’endemà van fer una excursió d’orientació per la serra de l’Albera i, a la tarda, una altra activitat aquàtica a la platja Gran, en aquest cas, caiac. 

Per concloure, van acabar les colònies descobrint, de pista en pista, el bonic poble pescador de Llançà. 

Aquesta estada també va oferir un entorn idoni per a la pràctica de valors com ara el
respecte al company, el coneixement del territori i el sentit de responsabilitat que implica la pertinença a un grup. Tot, en el marc de la convivència, que els potencia. 

No Comments

Add your comment