Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

FOMENTEM LES ARTS ESCÈNIQUES AMB ERASMUS+

FOMENTEM LES ARTS ESCÈNIQUES AMB ERASMUS+

En el marc del projecte Erasmus+ WISH, sis alumnes i tres professors del Guillem Catà es van desplaçar a la localitat eslovaca de Zilina. El nostre institut va presentar bones pràctiques educatives al voltant de la inclusió social, mitjançant l’educació per projectes i la implementació de les competències bàsiques.

Particularment exitosa va ser l’aportació del projecte Nadal al Catà, que ja ha arribat a la seva vuitena edició i que aglutina alumnes de diferents cultures en un mateix espectacle. El treball col·laboratiu de les habilitats interpersonals així com el desenvolupament de la creativitat i el pensament crític van ser gratament valorats pels professors dels instituts I.I.S. Grandis de Cuneo (Itàlia) i Súkromná Obchodná Akadémia de Zilina (Eslovàquia) i pels de les universitats de Gaziantep (Turquia) i Timisoara (Rumania). Una vegada fetes les diferents presentacions, tots els participants van coincidir en el foment de les arts escèniques dins el currículum escolar pel seu alt valor inclusiu.

També es van destacar altres projectes del Guillem Catà, com ara la construcció d’una aula de fusta, el programa Obertament per a la conscienciació sobre les malalties mentals i les diferents activitats que duen a terme els alumnes del cicle d’Educació infantil del centre amb les escoles locals.

 

No Comments

Add your comment