Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

DEMOSTRACIONS A MONTIBELLO I COLORS-UP

DEMOSTRACIONS A MONTIBELLO I COLORS-UP

El dimecres 20 de febrer, just el dia abans de la Festa de la Llum, les alumnes de 2n curs del CFGM Estètica i bellesa vam anar a Barcelona per assistir a dues demostracions, una a Montibello i una altra a Colors-Up.

A les 8 del matí estàvem totes convocades a l’estació de la Renfe per començar l’aventura. Vam agafar el bus fins a Sant Vicenç de Castellet, i allà vam pujar al tren.

Montibello hi vam poder observar la demostració de dos tractaments i vam gaudir de les instal·lacions, els productes i les mans de Susanna Utrillo.

Un cop acabada la demostració i amb la gana feta, vam anar a la Gran Via per dinar i així agafar energia per a la tarda.

A la tarda vam tenir el plaer de gaudir d’una demostració a l’escola de maquillatge Colors-Up, on la professora Carme va transformar una companya nostra en drag queen.

Amb molta informació acumulada i molts coneixements adquirits, vàrem córrer pels carrers de Barcelona per ser a temps d’agafar el tren. Després d’un dia intens, tornàvem a Manresa amb la perspectiva d’un llarg pont de la Llum per endavant.

Estética demostración

 

No Comments

Add your comment