Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

DINAMITZACIÓ EN LA SETMANA DELS DRETS DELS INFANTS

DINAMITZACIÓ EN LA SETMANA DELS DRETS DELS INFANTS

Durant el primer trimestre de curs, el cicle formatiu d’Integració social ha estat participant en el projecte Setmana dels Drets dels Infants de l’Ajuntament de Manresa, que ofereix a les escoles de primària la possibilitat de portar a terme unes sessions amb els alumnes de 4t de primària sobre un tema o concepte relacionat amb els Drets dels Infants. Es finalitza amb una trobada de tots els grups durant un matí al centre de la ciutat.

Aquest curs hi van participat 12 escoles amb 24 grups de 4t de primària, és a dir, un total d’uns 600 nens i nenes d’entre 9 i 10 anys. La festa final va tenir lloc el 7 de gener passat a la plaça Porxada.

La participació de l’alumnat d’Integració social va consistir a dinamitzar les aules de les escoles mitjançant una sessió d’una hora, en què els nens i nenes de 4t de primària havien de pensar un joc per a la festa final relacionat amb la igualtat de gènere. També van dinamitzar la gimcana resultant a la festa final dels Drets dels Infants.

La matinal del 7 de gener va ser un èxit, en què nens i nenes van jugar, riure, córrer i aprendre amb la dinamització de l’alumnat d’Integració social.

 

No Comments

Add your comment