Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

ÈXIT DE LA JORNADA SINÈRGIES EMPRESA ALUMNAT A CICLES FORMATIUS

ÈXIT DE LA JORNADA SINÈRGIES EMPRESA ALUMNAT A CICLES FORMATIUS

Tots els cicles formatius del nostre institut van participar dilluns en la “Jornada de Sinèrgies empresa alumnat” amb el doble objectiu d’apropar les empreses al centre educatiu i alhora que els alumnes coneguessin de primera mà quines són les seves demandes en relació als perfils professionals que cerquen.

L’alumnat dels cursos de primer i segon va poder interactuar, no només amb els responsables de recursos humans, sinó també amb alguns treballadors i tècnics. Aquesta interacció directa creiem que va proporcionar als alumnes una comprensió més profunda de com els seus estudis es tradueixen en el món professional.

El nostre agraïment a les empreses que van participar en aquesta jornada, que creiem que va ser del tot positiva i enriquidora.

@insguillemcata @ampansfundacio @residencia_atzavara @althaiamanresa @standreusalut @lonadasantfruitos @carolbruguera @artzenmakeup @mtmusical @ikmirin_perruquers @depilinegroup @gremiperruquers_bages @csjmanresa @montibellohair_es @cubemanresa @caemanresa @pilbages @firademanresa @grupllobet @norautoespana @decathlon__manresa @vinea_eventos_turismo @framun1910 @artificial.group @ajuntamentsantfruitos @mapfre @mobellinea_es

 

 

No Comments

Add your comment