Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

​​EL CATÀ INNOVA EN IMATGE PERSONAL MITJANÇANT ERASMUS+

​​EL CATÀ INNOVA EN IMATGE PERSONAL MITJANÇANT ERASMUS+

La família dels cicles formatius d’Imatge Personal del nostre institut ha compartit aquests dies experiències innovadores amb instituts d’Orly, França, Afragola, Itàlia i Trabzon, Turquia. En el marc del projecte Erasmus+ Beauty in The Light of Europe, alumnat i professorat d’aquests instituts han fet tallers i visitat empreses líders en el sector per tal d’adquirir bones pràctiques professionals alhora que s’han posat al dia en noves tendències.

A la mobilitat de França, els participants van poder visitar el Museu del perfum de París i reunir-se amb responsables de L’Oréal. A Itàlia, van fer tallers guiats per professionals sobre cura i manteniment del cos en general i la pell en particular, així com diferents tècniques de massatge.

Ja a Manresa, alumnes i professors han gaudit de tallers dirigits per professionals de Schwarzkopf i Montibello. Tanmateix, els docents de perruqueria del Guillem Catà han mostrat tècniques i diferents models de tall així com noves tendències per l’any en curs.

Finalment, a Trabzon, Turquia, es treballarà la caracterització per l’escenari i es visitarà el teatre de la ciutat on s’explicaran modalitats de maquillatge. Com a clausura del projecte, es farà una desfilada oberta al públic on es mostraran els resultats aconseguits i on s’espera l’assistència d’autoritats i premsa.

 

No Comments

Add your comment