Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

XXII edicions de ‘Nadal al Catà’

XXII edicions de ‘Nadal al Catà’

Aquest Nadal, l’espectacle “Nadal al Catà” va tornar per dotzena vegada a l’escenari dels Carlins. 
 
Aquesta nova edició, que finalment, havia recuperat els assaigs sense mascaretes i la llibertat de combinar nois i noies de tots els grups, i la directora escènica Teti Canal repetia el seu compromís amb total coneixement. 
 
Per tot això, “Nadal al Catà” va arribar al teatre dels Carlins amb l’èxit garantit: actors, músics i rapsodes van aconseguir a cada sessió de matí i tarda, setanta minuts d’emoció i molta alegria. 
Tothom feia un goig espectacular gràcies a l’habilitat de les alumnes dels cicles de perruqueria i d’estètica, i l’orquestrina dels professors del centre sonava de meravella! Martí Vilardebò, al capdavant de cada grup coral, va fer miracles amb un repertori de cançons renovades i contemporànies. I els decorats que coordina Laia González des de plàstica permetien anar del bosc a l’infern amb un sol cop de tecla! 
 
La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Manresa, Rosa Maria Ortega, ens va acompanyar a la sessió matinal tot recordant els seus anys de directora musical. 
Al vespre, la platea també es va omplir de famílies entusiastes! 
 
Tot plegat, un exercici nadalenc que tancava el primer trimestre i que, com sempre, ja ens fa pensar en la pròxima edició.
 
No us perdeu el vídeo que hem penjat a Youtube! https://www.youtube.com/watch?v=E3RDDfRzhyk
 

No Comments

Add your comment