Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

XERRADA I PROJECTE DE COL·LABORACIÓ AMB CLIC RECYCLE

XERRADA I PROJECTE DE COL·LABORACIÓ AMB CLIC RECYCLE

Fa uns dies ens va visitar la Valérie, defensora de la vida sense residus i fundadora de la Comunitat Clic Recycle. La Valérie ens va explicar com el canvi climàtic està fent del planeta un lloc no gaire segur i amb molts riscos per a la salut. Per tal d’ajudar a remetre aquest canvi, cal que tots hi col·laborarem. Cada dia més la sostenibilitat en la indústria de la bellesa està despertant cap a una nova consciència pel respecte vers el medi ambient. Per això, els productes cosmètics són cada cop menys perjudicials pel cos.

Amb l’objectiu d’aconseguir:

  • Canviar el món, cap a més circular
  • Reduir el cicle dels residus
  • Reduir costos (aigua)

Des del CFGM de Perruqueria també hi podem fer alguna cosa. La Valérie ens va proposar el Repte: “Reto Pelo”. Es tracta de recollir els cabells que tallem als clients i als maniquins del taller de perruqueria per donar-los-hi un nou ús. Per què ho fem? És la manera que tenim per aconseguir un gran impacte a través de la gent, del planeta; col·laborant i innovant.

Com el reutilitzen aquest cabell? Utilitzen els cabells reciclats perquè facin de barrera i absorbeixin tots els olis que es produeixen als vaixells del port de Barcelona.

Com col·laborem? Nosaltres recollirem els cabells en contenidors especials per aquesta recollida i Clic Recycle els reutilitzarà en projectes en el mar, també en els motors dels vaixells i en les clavegueres.

Estem molt contents i agraïts de poder participar en aquests nou repte. 

Agraïm a la Valérie el seu gran treball.

Maria dels Àngels Bolancé Claret, professora del departament d’Imatge Personal del centre

     

     

   

No Comments

Add your comment