Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

L’ALUMNAT DE 2n DEL CFGB DE COMERÇ VISITA CASA MAS

L’ALUMNAT DE 2n DEL CFGB DE COMERÇ VISITA CASA MAS

El passat dijous dia 9 de novembre l’alumnat de 2n del CFGB de Serveis comercials del nostre centre va fer una sortida a les instal·lacions de Casa Mas.

Van visitar la planta que l’empresa de menjars preparats té des de l’any 2020 a Sallent. Un cop arribats a les instal·lacions, l’alumnat va ser rebut pels responsables de la visita, que van conduir els alumnes a una sala de reunions. Allà els van fer una introducció de com es va fundar Casa Mas i els seus orígens, a més d’una breu explicació sobre les instal·lacions.

Després de tota l’explicació, els alumnes es van posar uns Equips de Protecció Individual (EPIs) per tal d’iniciar la visita a la fàbrica. Una vegada finalitzat el recorregut per dins la planta d’elaboració, els responsables de la visita van tornar a portar els alumnes a la mateixa sala del principi per fer un petit tast dels productes que produeix i comercialitza Casa Mas, exceptuant els canelons, ja que aquests plats només els preparen a les instal·lacions de Castellterçol.

 Èric Vargas, en representació de l’alumnat de 2n del CFGB de Serveis comercials

 

No Comments

Add your comment