Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

Visita a l’exposició “Elogi del Malentès”

Visita a l’exposició “Elogi del Malentès”

El 22 d’octubre, l’alumnat de l’optativa de dibuix de 4t d’ESO ha gaudit en el Centre Cultural el Casino de Manresa de l’exposició ‘Elogi del Malentès’, produïda pel Programa d’Arts Visuals de la Diputació de Barcelona, que ens convida a reflexionar sobre el conflicte que destapa el malentès i l’oportunitat que ens proporciona per descobrir un punt de vista alternatiu.

 

 

La visita de l’exposició va ser activa, aproximant a l’alumnat a l’art contemporani com un camp de joc fèrtil per al pensament. Un espai per al qüestionament i la reflexió sobre aspectes que en la quotidianitat sovint ens passen desapercebuts o donem per sabuts, preguntant-nos per les nostres vivències del malentès en el dia a dia, treballant i reflexionant entorn de, amb i des de les obres exposades. Es tractava d’acabar situant a l’alumnat com a protagonistes del recorregut i del diàleg, partint de les seves inquietuds, descobertes, desconcerts, i construir conjuntament la conversa entorn de les obres.

 

 

Per acabar d’arrodonir l’exposició també vam realitzar el taller ‘Explorem el malentès’, a càrrec de l’associació cultural ‘A Bao A Qu’ dedicada a la ideació i el desenvolupament de projectes que vinculen cultura, creació i educació, i on vam poder parlar de les obres exposades, veure com de fàcil es poden produir malentesos si no fem servir les paraules adequades i, fins i tot, vam ajudar a ampliar l’obra de la Batia Suter, ‘Enciclopèdia Paral·lela’.

 

 

 

No Comments

Add your comment