Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

PROJECTE ERASMUS+ A VOLOS (GRÈCIA)

PROJECTE ERASMUS+ A VOLOS (GRÈCIA)

En el marc del projecte Erasmus SFUWOL, Skills for life, working for future, els alumnes Chaymae Kchetal, Andrea Molina, Sara Restrepo, Gurpreet Singh, Ishak Smaili i Tània Rodríguez i els professors Marta Codina i Joan Soto van visitar el centre de secundària 2o Geniko Lykeio Neas Ionias Magnisias de Volos (Grècia), la setmana del 22 al 29 d’abril d’enguany.

Els alumnes que participen en aquest projecte provenen de centres de secundària d’Itàlia (Roma), República Txeca (Příbram), Finlàndia (Utajärvi) i Grècia (Volos), i la temàtica del projecte és l’ús de les noves tecnologies aplicades al desenvolupament personal i a l’educació.

Els alumnes van fer diferents tallers a fi de confeccionar un bon currículum o de tenir unes indicacions clares davant una entrevista de treball. També van tenir temps per fer visites a empreses amb la finalitat de conèixer casos reals dels continguts que abans s’havien treballat en els tallers.

A més, van poder conèixer la ciutat de Volos i les localitats de Makrinitsa i Portuaria. També van poder visitar Meteora, un conjunt de monestirs declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

La visita va acabar a Atenes, la capital de Grècia, on alumnes i professors van tenir l’oportunitat de descobrir l’Acròpolis i altres monuments i museus d’interès d’aquesta ciutat.

PROJECTE ERASMUS+ A VOLOS (GRÈCIA)