Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

L’ALUMNAT D’IP PARTICIPA EN LA PRIMERA MOBILITAT ERASMUS+ A PARÍS

L’ALUMNAT D’IP PARTICIPA EN LA PRIMERA MOBILITAT ERASMUS+ A PARÍS

Durant la setmana del 15 al 20 de gener, les alumnes del Departament d’Imatge Personal del nostre centre van participar amb èxit en la primera mobilitat del projecte Erasmus+, titulat “Improving the Quality of Education in Beauty Services in the Light of Europe and Increasing the Employment of Students”. Aquesta iniciativa els ha proporcionat una gran oportunitat per conèixer com treballen i compartir experiències professionals.

La mobilitat es va dur a terme al Lycée des Métiers Armand Guillaumin, situat a Orly-París, marcant el començament d’una gran oportunitat de cooperació. Aquest intercanvi va reunir estudiants d’instituts de Turquia (Trabzon), Itàlia (Nàpols), França (Orly), i del nostre centre, consolidant així una xarxa multicultural d’aprenentatge. Aquesta trobada ha marcat també el punt de sortida del projecte que ens portarà a visitar els centres de Turquia i Itàlia al llarg del curs 2023-2024.

Les estudiants del Guillem Catà van tenir l’oportunitat de participar en tallers pràctics, classes magistrals i activitats que van enfortir les seves habilitats tècniques i interpersonals. A més, aquesta mobilitat va permetre establir connexions i compartir experiències amb els seus companys europeus.

 

 

No Comments

Add your comment