Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

L’INSTITUT MILLORA LES COMPETÈNCIES DIGITALS I L’ANGLÈS AMB L’ERASMUS+

L’INSTITUT MILLORA LES COMPETÈNCIES DIGITALS I L’ANGLÈS AMB L’ERASMUS+

Com a centre acreditat Erasmus+, l’institut Guillem Catà de Manresa ha dut a terme un intercanvi d’alumnes amb l’institut Sebastiano Grandis de Cuneo, Itàlia. Durant dues setmanes, dotze alumnes i dos professors de cada centre han implementat activitats d’ensenyament i aprenentatge amb l’objectiu de millorar la capacitat de comunicació en llengua anglesa i les competències digitals. En la primera setmana a Itàlia, es va treballar fonamentalment l’ús d’escenaris i objectius en fulles de càlcul així com la tria de bons continguts per a xarxes socials per la promoció d’una gira musical. Ja a Catalunya, els alumnes van aprendre tècniques de traducció del català i l’italià a l’anglès amb clàssics populars com Bella Ciao o l’Estaca. Tanmateix, es va aprofundir en els valors democràtics i de patrimoni cultural que aquestes cançons representen.

D’altra banda, tots dos centres han compartit autobús en el viatge de tornada català i d’anada italià per fomentar l’ús de transport sostenible davant l’emergència climàtica, seguint les recomanacions de l’Unió Europea en matèria de transport.

D’aquesta manera, alumnes i professors han pogut gaudir de patrimoni històric de ciutats com Torí, Mondovì, Avignon, Barcelona i Girona, a més de Cuneo i Manresa. S’espera que tots dos centres continuïn amb l’intercanvi de bones pràctiques en el futur.

Albert Bacardit, coordinador del projecte Erasmus+

 

No Comments

Add your comment