Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

L’ALUMNAT D’IMATGE PERSONAL PARTICIPA EN LA MOBILITAT ERASMUS+ A NÀPOLS

L’ALUMNAT D’IMATGE PERSONAL PARTICIPA EN LA MOBILITAT ERASMUS+ A NÀPOLS

Durant la setmana del 26 febrer a l’1 de març, alumnat del Departament d’Imatge Personal del nostre centre va participar amb èxit en la segona mobilitat del projecte Erasmus+, titulat “Improving the Quality of Education in Beauty Services in the Light of Europe and Increasing the Employment of Students”. Aquesta iniciativa els ha proporcionat una gran oportunitat per conèixer com treballen i compartir experiències professionals amb altres centres d’arreu.

La mobilitat es va dur a terme a l’Istituto Superiore Carlo Alberto Dalla Chiesa, situat a Afragola-Nàpols, donant una gran oportunitat de cooperació entre diversos centres. Aquest intercanvi va reunir estudiants d’instituts de Turquia (Trabzon), Itàlia (Nàpols), França (Orly), i del nostre centre, consolidant així una xarxa multicultural d’aprenentatge al llarg del curs 2023-2024.

Les estudiants del Guillem Catà van tenir l’oportunitat de participar en tallers pràctics, classes magistrals, visites i activitats que van enfortir les seves habilitats tècniques i interpersonals. Alhora que es capbussaven en la vida quotidiana del país, ja que han estat acollits en famílies.

La propera trobada del projecte serà a Manresa del 22 al 26 d’abril. Ja tenim ganes d’acollir-los!

 
Maite Garcia i Vilaseca  
Cap de departament IP 
 
 
 

No Comments

Add your comment