Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

Kapla al Museu

Kapla al Museu

Aquest cap de semana hi haurà la 4a edició de l’activitat «Kapla al Museu» que permetrà jugar amb més de 25.000 peces de fusta d’aquest joc al Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa.

Al darrera hi ha l’organització del CAE i el Parc de la Séquia, i també la col·laboració del alumnes del Cicle Formatiu d’Animació sociocultural i turística de l’Institut Guillem Catà, entre d’altres. Tots ells han passat per sessions de formació prèvia i aquest cap de setmana seran al Museu per atendre els participants com a animadors i dinamitzadors.

El cicle d’ASCT ja havia participat a les anteriors edicions del Kapla, i avui divendres ha formalitzat mitjançant conveni amb el CAE les diferents formules de col·laboració fins a finals de 2023. Al Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa signen Nasi Muncunill, gerent del CAE, i Carles Lapeña, director de l’Institut Guillem Catà, acompanyats de bona part dels voluntaris en pràctiques d’aquest cap de setmana.

El Kapla és un joc de construcció a partir d’unes petites peces de fusta, i és apte tant per a xics i grans. Més enllà de ser un joc entretingut i apassionant, sovint és utilitzat en moltes  escoles i espais educatius perquè permet treballar moltes habilitats i competències, com ara la creativitat, l’equilibri, la geometria espacial, la concentració, el treball en equip i la cooperació, entre d’altres.

No Comments

Add your comment