Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 135 280
contacte@guillemcata.cat

Erasmus Motivation Rules Education

Erasmus Motivation Rules Education

La darrera setmana i en el marc del projecte d’Erasmus Motivation Rules Education, ens va visitar centres educatius com la Szkoła Podstawowa de Bukwałd (Polònia), el Süleyman Demirel Anadolu Lisesi d’Istambul (Turquia), el Geniko Lykeio neas Ionias de Volos (Grècia) i la Szkoła Podstawowa de Tuławki (Polònia).

Durant una setmana, alumnes i professors han estat desenvolupant diferents activitats relacionades amb el projecte. L’objectiu principal del projecte és trobar estratègies metodològiques que puguin motivar l’alumnat i puguin potenciar un aprenentatge més inclusiu i significatiu, com a l’hora compartir activitats que puguin inspirar docents d’altres països a desenvolupar la seva feina d’una manera més activa.

Els alumnes van crear una agència de viatges virtual on s’encarregaven de preparar el seu propi viatge, aprenent a fer servir eines digitals i telemàtiques, i també van haver de calcular els costos d’aquest viatge. Finalment, el treball en equip els va permetre elaborar un tutorial que pot servir d’exemple a d’altres alumnes que vulguin preparar un viatge de manera autònoma.

No Comments

Add your comment