Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tubots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
93 877 37 05
contacte@guillemcata.cat

CONSOLIDEM ELS NOSTRES PROJECTES ESCÈNICS A GAZIANTEP

CONSOLIDEM ELS NOSTRES PROJECTES ESCÈNICS A GAZIANTEP

La directora de l’Institut Guillem Catà, Marta Codina, i el coordinador local del projecte Erasmus+ WISH, Albert Bacardit, es van trobar a la universitat de Gaziantep (Turquia) amb els altres coordinadors europeus d’aquest projecte.

Més enllà de les habituals sessions de treball, van visitar instituts d’aquesta ciutat on s’estan implementant les competències bàsiques mitjançant la metodologia de l’aprenentatge basat en projectes. Els professors van participar activament amb l’alumnat, i va ser particularment interessant la improvisació conjunta d’un rap i una cançó creats pels alumnes i dedicats al projecte.

D’altra banda, també van visitar una escola que dóna acollida a alumnes refugiats sirians, on van poder compartir experiències tant amb ells com amb el seu professorat. A més, van fer visites a associacions que treballen en la inclusió social de persones amb discapacitats físiques i mentals.

Finalment, els coordinadors de cada país van fer una conferència a la universitat de Gaziantep davant de més de dos-cents professors i autoritats locals, en què van aportar bones pràctiques educatives per a la inclusió social en l’entorn educatiu.

No Comments

Deixa un comentari

%d bloggers like this: