Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

CELEBREM EL SANT JORDI AL NOSTRE INSTITUT!

CELEBREM EL SANT JORDI AL NOSTRE INSTITUT!

Un 23 d’abril més vam organitzar una diada festiva plena d’activitats. L’alumnat va poder gaudir de molts tallers organitzats pel professorat i alguns alumnes: des de roses de fusta, de paper i filferro, taller matemàtic, de dibuix, de boc’n roll, de manicura, de màgia, de cal·ligrafia i de dansa tradicional amb la col·laboració de l’Esbart Manresà, jocs de taula, xocolatada a favor de l’Associació de Celíacs de Catalunya, celebració de les Floràlia, taller de punts de llibre i karaoke en anglès.

La literatura no hi podia faltar i per això vam fer un lliurament de premis als millors textos escrits en català de tots els cursos d’ESO, d’Aula d’acollida i Batxillerat. També hi va haver premis per a les millors fotografies de tema mitològic del departament de Clàssiques. Van dinamitzar l’acte alumnes de Creació literària de 1r de batxillerat i, en acabar, els alumnes de l’optativa de música ens van oferir unes cançons.

Seguint amb la literatura, vam organitzar el 2n Intercanvi de llibres de tota la comunitat educativa (alumnat, professorat i PAS), amb un sorteig d’un premi sorpresa per als alumnes que hi van participar. Tothom qui va voler es va emportar el seu llibre a casa!

També vam fer un taller de poesia, un collage literari i el gran llibre de St Jordi del Catà. Tot plegat va fer un Sant Jordi de CULTURA i COMUNITAT a l’institut!