Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

Al Catà també sembrem versos

Al Catà també sembrem versos

“Això ha de canviar” és la composició que han fet els alumnes de Música de 4t d’ESO. Es tracta d’un rap amb versos rimats, plens de crítica social: d’igualtat, de pau, de gènere, de justícia social… Plens de consciència. Aquests alumnes l’han compost i gravat sota l’orientació de la Bittah i en Pol, de Versembrant. També n’han produït un videoclip, i el resultat final ha estat presentat al concurs de Hip Hop per la pau que des de fa anys promou l’ICIP (Institut Català Internacional per la Pau).

Versembrant és un projecte que pretén fomentar la consciència crítica del jovent mitjançant l’art urbà i el hip hop. Els seus tallers de rap, de producció i d’arts plàstiques (sobre racisme, xenofòbia, sexisme…) aspiren a posar l’estètica al servei de la crítica, i al nostre Institut es van realitzar el passat mes de desembre, a partir d’una oferta que ens va fer arribar el Consell Comarcal del Bages. Versembrant és una proposta educativa que té com a destinataris tant l’alumnat d’educació secundària com tots aquells joves de tota mena de centres educatius, residencials o d’educació en el lleure.
I doncs, ha estat un taller de hip hop de primera. Ara, que soni la música, la rima i el beat… però això sí: amb valors!