Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

XERRADA ESTÈTICA ONCOLÒGICA

XERRADA ESTÈTICA ONCOLÒGICA

El dimarts 20 d’abril vam rebre la visita de la Lluïsa Guil, professional de l’estètica i propietària del centre Alma, a Manresa.

La Lluïsa no només es dedica al seu negoci de serveis d’estètica. També, a temps parcial, s’ocupa voluntàriament de donar suport estètic als pacients oncològics de l’hospital Sant Joan de Déu, de Manresa. Aquest va ser el motiu de la seva visita al centre. Ens va explicar les mesures estètiques que cal recomanar als pacients oncològics, sempre amb el vistiplau dels metges, oncòlegs, radiòlegs, etc.

Els pacients que reben aquest tipus de tractaments necessiten un suport addicional, ja que són tractaments agressius i la pell, tant facial com corporal, sol manifestar alteracions. Per tant, les mesures estètiques faciliten el restabliment d’aquestes alteracions i, molt important, el benestar emocional del pacient, ja que físicament es veuen millor.

La Lluïsa treballa al seu centre amb cosmètica natural i amb aromateràpia i ens va donar nocions de com hidratar la pell amb olis essencials (de pastanaga, d’alvocat, etc.) i les seves propietats. Els seus consells no només són útils per aquesta tipologia de pacients sinó que també són aplicables per a ús quotidià.

L’alumnat va gaudir d’aquesta sessió d’assessorament i van poder apreciar la importància de l’estètica oncològica.

No Comments

Add your comment