Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

Urdiendo futuro | Por un textil sostenible

Urdiendo futuro | Por un textil sostenible

El Departament tèxtil, que participava a la Convocatòria de Beques Dualiza Bankia per a FP, per projectes d’emprenedoria i transferència tecnològica amb la proposta “Urdiendo futuro. Por un textil sostenible” ha estat premiat amb una aportació econòmica que permetrà executar el projecte durant el primer semestre de 2020.
Aquest projecte consisteix en l’aplicació de modernes metodologies pedagògiques en l’àmbit de la transferència tecnològica, a partir de l’adquisició d’un ordidor de la companyia manresana TEXMA SA, líder mundial del sector, i la creació d’una micro-factory de cinteria única a Europa, a les instal·lacions que el Cicle Tèxtil té al Museu de la Tècnica de Manresa.
Amb el recolzament i la participació del Departament Tèxtil i de Materials de la UPC de Terrassa, els Cicles Tèxtils dels INS de Terrassa, Anna Gironella de Mundet i Canet de Mar, Re-Imagine Textiles d’Eurecat, i d’AEI Tèxtils, es duran a terme investigacions sobre l’aplicació de nous materials i el desenvolupament de nous productes d’economia circular, que permetran als alumnes del Cicle gaudir d’experiències professionals de gran valor.
Estigueu atents a les publicacions del nostre instagram i del centre. Us anirem informant de com evoluciona i va agafant forma el projecte!

 

No Comments

Add your comment