Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 135 280
contacte@guillemcata.cat

TRIEM LLIBRES A LA BIBLIOTECA ATENEU LES BASES!

TRIEM LLIBRES A LA BIBLIOTECA ATENEU LES BASES!

Dijous 13 d’octubre els alumnes de 4t A i 4t B d’ESO vam anar a la Biblioteca Ateneu Les Bases a triar un llibre per a l’assignatura de Català. Allà les bibliotecàries ens van oferir una sessió especial per a nosaltres, 9 Itineraris Lectors de diferents temàtiques que ens van convidar a descobrir llibres de qualitat. 

“El que més destaco és la relació i l’entrecreuament de les idees, èpoques i fantasies allà narrades” diu el Manel. 
“Ho tenien molt ben preparat i organitzat. Va ser una oportunitat per poder descobrir llibres increïbles que em van encantar” diu la Idoia.
“Una idea molt divertida. Repetiria l’experiència” diu el Joaquín.
“Molt original”, diu el Jan. 

Després vam anar a la secció de llibres per a joves i adults i ens van ensenyar que el gomet groc assenyala els llibres juvenils, els pictos que corresponen a diferents temes i la secció de còmic i manga. 

“L’atenció rebuda per part de les bibliotecàries va ser excel·lent” diu el Nil. “ És la primera vegada que vaig a aquesta biblioteca i em va agradar” diuen el Mohamed i el Youssef.
“Tornarem a repetir amb les mateixes expectatives” diuen l’Adam i el Roger. 

Al final tots vam sortir amb un llibre, i alguns amb 2 (Anna)!! I amb ganes de tornar-hi! I per a la propera tenim propostes: volem conèixer més llibres i “llibres molt bons” (Joaquín). I ara, a LLEGIR!

No Comments

Add your comment