Seu 1 - Rosa Sensat 6-8, 08243 Manresa, Barcelona
Seu 2 - Cami dels Tovots, s/n, Barriada Cots, 08243 Manresa, Barcelona
938 773 705
602 354 280
contacte@guillemcata.cat

ESTÒNIA MOBILITY

ESTÒNIA MOBILITY

Del 28 d’abril al 5 de maig, quatre alumnes de 4t d’ESO i dues professores vam realitzar l’última mobilitat transnacional del projecte Erasmus+ Drop Out Coaching at School, projecte que té com a objectiu tractar el tema de l’abandonament escolar, la seva detecció i prevenció.

En aquesta mobilitat vam viatjar a Kanepi, una petita localitat al sud d’Estònia. Els esports a l’aire lliure i el ioga van ser els eixos principals. També es va destacar la relació que hi ha entre la pràctica d’un esport i la reducció de l’estrès i la millora del benestar físic i psíquic.

Les alumnes van practicar ràfting, ioga i futbol, van fer diversos tallers de treballs manuals, juntament amb els seus companys europeus d’Estònia, Turquia, Polònia, Grècia, Itàlia i Romania, i van conèixer les danses i el folklore típic estonià.

Durant aquells dies vam estar allotjats a Polvua, una petita localitat al sud del país, molt a prop de Kanepi, on teníem l’escola. Entre altres activitats, vam visitar la capital del país, Tallinn, una ciutat que ens va encisar per la seva arquitectura. Vam poder veure l’estreta relació que hi ha entre la comunitat estoniana i la natura. També un dels dies vam passejar per Tartu, la segona ciutat més gran d’Estònia.

Va ser, sens dubte, una experiència inoblidable per a alumnes i professores, perquè ens va permetre conèixer altres cultures, practicar l’anglès i créixer com a persones.

 

No Comments

Add your comment