Centre públic d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Manresa
FAMILIADE TÈXTIL,CONFECCIÓ IPELL | Orientat amoda digitali novestecnologies |
Estudiar a l’Institut Guillem Catà vol dir:
Aquest estudis capaciten per fer les operacions de preparació, emmagatzematge processament posterior i expedició de matèries primer i productes intermedis i finals, així com la preparació i conducció dels equips industrials necessaris per a l’obtenció de productes tèxtils
2000 hores en dos cursos acadèmics
350 hores (FCT) + 726 hores (Dual) en el centre de treball
Horari de tarda: de 14:45 h a 21:05 h
1r curs | 2n curs |
Acabats tèxtils | Preparació i tintura |
Ampliació d’aprests | Tècniques de teixidura de calada |
Estampació | Tècniques de teixidura de punt per recollida |
Fabricació de filatura i teles no teixides | Empresa i iniciativa emprenedora |
Matèries textils i pells | Moda digital i noves tecnologies |
Preparació i tintura | Formació en centres de treball |
Tècniques de teixidura de calada | Sintesi |
Tècniques de teixidura de punt per ordit | Modul dual |
Tècniques de teixidura de punt per recollida | |
Principis de manteniment electromecanic | |
Formació i orientació laboral | |
Angès tècnic | |
Moda digital |
Nous tècnics tèxtils: Operador/a de màquines, classificador/a; tècnic/a en tints tèxtils i desgreixatge textil, acabador/a, tècnic/a d’ennobliment textil, preparador/a de dissolucions per a ennobliment tèxtil, teixidor/a de màquines d’ordir, punt i càlida
© 2021 Institut Guillem Catà.
Designe by CRW Manresa
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.