Coneix el Guillem Catà!

Portes obertes | Visita virtual

QUI SOM?

BATXILLERAT

CFGM/PFI

CFGS

DUAL

L’AMPA

PREGUNTES FREQÜENTS

CFGM PERRUQUERIA I COSMÈTICA CAPILAR

CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

Preguntes freqüents

El cicle està pensat per ser el més pràctic possible, tot i que sempre treballarem una part teòrica per entendre els fonaments de la perruqueria i després poder aplicar-los.

Es treballa com un saló de perruqueria amb models externs i reals, per tal de potenciar l’autonomia i iniciativa dels nostres alumnes des del primer curs.

Els mòduls més teòrics s’enfoquen des de la visió professional, amb recursos metodològics per assimilar els coneixements de forma vivencial a partir d’activitats i projectes del sector, sempre que sigui possible.

Disposem de dues aules taller: una d’elles representa un saló de perruqueria real i, l’altra, una mica més petita, una sala de manicura i pedicura. I l’aula teoricopràctica adaptada a les necessitats didàctiques d’aquest CF.

El material que necessiteu per estudiar us el podem facilitar al centre. Són primeres marques a preu bàsic i depèn del curs, ja que a primer curs és més elevat al disposar d’eines que fareu servir també a segon. En aquest lot normalment s’integren els llibres, les eines de treball típiques dels estudis i la bata, de manera que són 560€ a primer curs i 250€ a segon, aproximadament.

A primer curs fareu torn de matí de dilluns a divendres i a segon, de tarda, de dilluns a dijous, ja que els divendres i dissabtes s’haurien de realitzar les pràctiques d’empresa (FCT).

L’alumnat s’iniciarà amb maniquins i de forma exponencial practicarà amb clients/models externs, fet que ens implica un intercanvi amb la societat que ens envolta, tot aprofundint en l’autonomia i responsabilitat. El saló de perruqueria que disposem s’obre a la societat diferents dies al matí i a la tarda per aquest fet.

L’institut ofereix la possibilitat de llogar un armariet unipersonal situat a dins de l’espai de treball.

Portes Obertes Virtual
© 2020 Designed by
Cristian Romero Velasco