Coneix el Guillem Catà!

Portes obertes | Visita virtual

QUI SOM?

BATXILLERAT

CFGM/PFI

CFGS

DUAL

L’AMPA

PREGUNTES FREQÜENTS

CFGM ESTÈTICA I BELLESA

CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

Preguntes freqüents

El cicle està pensat per ser el més pràctic possible, tot i que sempre treballarem una part teòrica per entendre els fonaments de l’estètica i desprès poder aplicar-los.

A primer curs s’integren els models externs en algunes assignatures de forma exponencial perquè l’alumnat pugui reproduir els seus treballs pràctics, sota l’assessorament del professorat.

A segon curs es treballa com un saló d’estètica amb models externs i reals, per tal de potenciar l’autonomia i iniciativa dels nostres alumnes.

Els mòduls més teòrics s’enfoquen des de la visió professional, amb recursos metodològics per assimilar els coneixements de forma vivencial a partir d’activitats i projectes del sector, sempre que sigui possible.

Disposem de dues aules taller: una d’elles, representa un saló d’estètica real i l’altra,una mica més petita, una sala de manicura i pedicura i maquillatge. I l’aula teoricopràctica adaptada a les necessitats didàctiques d’aquest CF.

El material que necessiteu per estudiar us el podem facilitar al centre, són primeres marques a preu bàsic i depèn del curs, ja que a primer curs està compost pel material bàsic i a segon s’encareix més ja que el material d’escultura d’ungles és molt costós . En aquest lot normalment s’integren els llibres i la bata, de manera que són 400€ a primer curs i 490€ a segon curs.

A primer curs fareu torn de matí de dilluns a divendres, i a segon, de tarda, de dilluns a dijous.

L’alumnat s’iniciarà practicant entre ells i de forma exponencial practicarà amb clients/models externs, fet que ens implica un intercanvi amb la societat que ens envolta, tot aprofundint en l’autonomia i responsabilitat. El saló d’estètica que disposem s’obre a la societat diferents dies a la tarda per aquest fet.

L’institut ofereix la possibilitat de llogar un armariet unipersonal situat a dins de l’espai de treball.

Portes Obertes Virtual
© 2020 Designed by
Cristian Romero Velasco